Vraagprijs

€ 350.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 350.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken
Refresh to make it work.
Dit karakteristieke en sfeervolle BELEGGINGSOBJECT welke is gelegen in het gezellige Drentse dorp Norg is zeer breed inzetbaar. Het pand beschikt namelijk over een woon- en winkelruimte. Het woongedeelte is verdeeld in een geheel eigen woonhuis en een appartement. Het gehele pand is verhuurd. Voor de beleggers een unieke eyecatcher.

Norg is een karakteristiek dorp met alle basisvoorzieningen zoals een supermarkt, een warme bakker, diverse horeca gelegenheden, sportcomplexen en zorginstellingen nabij. Daarnaast is de ligging van het dorp erg goed. Het ligt namelijk in de kop van Drenthe en in het midden van de ‘DAG stedendriehoek”. Drachten, Assen en Groningen. Deze steden zijn vlot te bereiken met de auto alsmede het openbaar vervoer. Ook op het gebied van sport en natuur kun je in het mooie dorp terecht. Het heeft een bosrijke omgeving waar zich vele activiteiten afspelen.

De indeling van het pand:
De begane grond bestaat uit de winkelruimte en aansluitend zijn het kantoor en een magazijn/opslagruimte.
Boven de winkel bevindt zich het appartement. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, een slaapkamer van 8 m³ , een badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en een wastafelmeubel. Daarnaast over een nette en gesloten keuken welke is voorzien van gaskookplaat.
Het woonhuis op de begane grond begint met de entree/hal, trapopgang, 2 ruimte inbouwkasten, de toegang naar de keuken welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en magnetron. Naast de keuken is een slaapkamer te vinden van 8 m2 en een toilet met fonteintje. Ook bevindt zich er een badkamer welke is voorzien van een douche en een wastafelmeubel.
Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop, een ruime slaapkamer van 16 m³, een werk-slaapkamer welke is voorzien van 2 inbouwkasten. Daarnaast is op deze verdieping nog een ruime berging.

Buitenom:
Het pand beschikt over een tuin, een ruime oprit voor meerdere auto’s en een houten schuur.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte: 263m²
• Inhoud: 986m³
• Perceeloppervlakte: 482m²
• Bouwjaar: 1950

Bijzonderheden:
• Gelegen op een goede locatie;
• Een zeer breed inzetbaar pand;
• Het pand is volledig verhuurd;
• Bruto huuropbrengst van € 18.060,- per jaar.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Asserstraat 1

Bel ons op 050 534 66 99 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy