De aankoopmakelaar

Een huis kopen met extra zekerheid?

Maak gebruik van de zekerheid van uw aankoopmakelaar

Een huis kopen? Heel spannend en hartstikke leuk en..... wat komt er zoal bij kijken? Bij de bezichtiging van een huis komen vaak de eerste vragen al naar boven: Past de buurt wel bij mij? Het huis ziet er goed uit maar is het ook echt een goed huis? En aan de orde van de dag…..betaal ik niet te veel? Mag ik het uitbouwen en wat zijn de kosten daarvan ongeveer? Is er sprake van een olietank? Asbest? Scheuren in de gevels? Wat moet ik doen om er achter te komen wat er in de omgeving gaat veranderen? De vragen hangen veelal samen met uw situatie en het type huis. Maar hoe nu verder?

Een makelaar die u helpt bij de aankoop van het nieuwe huis is de oplossing voor een zorgeloze aankoop. Een NVM aankoopmakelaar voert namens u het woord, wijst u op de mogelijkheden, de beperkingen en weet veel over de omgeving. De aankoopmakelaar kan met behulp van de meeste actuele marktgegevens de waarde van het huis vaststellen en door de bouwkundige kennis al snel vaststellen waar de aandachtspunten liggen. Doel van de aankoopmakelaar is duidelijkheid te creëren en onduidelijkheden aan het licht te brengen.

De aankoopmakelaar en de onderhandeling

Vaak is de onderhandeling in werkelijkheid allemaal wat lastiger als van te voren ingeschat en dan is het prettig als je makelaar een sterk en overtuigende onderhandeling voert.
Tijdens de onderhandeling treedt de aankoopmakelaar namens u op, voert het woord en gaat met u in overleg over de te nemen stappen.
Want een belangrijke vraag blijft: hoe kan ik het huis kopen tegen de beste prijs en de meest goede condities?


neem contact op

De aankoop makelaar uit Haren

Een goede koopakte

Als na de bezichtiging blijkt dat een aantal zaken niet duidelijk of duidelijk genoeg zijn wordt met u overlegd welk verder onderzoek noodzakelijk is. Bijvoorbeeld het opvragen van tekeningen en milieu informatie bij de gemeente, bestemmingsplan onderzoek en nadere research naar de bestemming van het object of de omgeving.

Afhankelijk van de bouwaard van het huis vragen wij voor u een specialistisch onderzoek naar de vloer en kapconstructie aan.

Gratis rechtsbijstand verzekering

Om het uiteindelijke proces van aankoop zorgeloos te laten verlopen maakt u gebruik van onze gratis rechtsbijstand verzekering die ook na de overdracht dekking biedt. Wilt u meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak of stap eens binnen bij ons kantoor en maak kennis met Arnold, Betty, Lianne en Ben.

Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij uit Haren heeft een team van ervaren makelaars met een enorme hoeveelheid ervaring en vakkennis. Betrouwbaarheid in onze advisering is essentiel, zeker in de huidige tijd - waarin de markt weer aantrekt - waarbij het zorgvuldig nemen van iedere stap in de wooncarriere extra belangrijk is geworden.

Over ons

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy