Aankoopmakelaar

Zorgeloos je nieuwe huis aankopen met Dunning Makelaardij in Haren

Maak gebruik van de zekerheid van uw aankoopmakelaar

Een huis kopen? Heel spannend en hartstikke leuk en..... wat komt er zoal bij kijken? Bij de bezichtiging van een huis komen vaak de eerste vragen al naar boven: Past de buurt wel bij mij? Het huis ziet er goed uit maar is het ook echt een goed huis? En aan de orde van de dag…..betaal ik niet te veel? Mag ik het uitbouwen en wat zijn de kosten daarvan ongeveer? Is er sprake van een olietank? Asbest? Scheuren in de gevels? Wat moet ik doen om er achter te komen wat er in de omgeving gaat veranderen? De vragen hangen veelal samen met uw situatie en het type huis. Maar hoe nu verder?

Een makelaar die u helpt bij de aankoop van het nieuwe huis is de oplossing voor een zorgeloze aankoop. Een NVM aankoopmakelaar voert namens u het woord, wijst u op de mogelijkheden, de beperkingen en weet veel over de omgeving. De aankoopmakelaar kan met behulp van de meeste actuele marktgegevens de waarde van het huis vaststellen en door de bouwkundige kennis al snel vaststellen waar de aandachtspunten liggen. Doel van de aankoopmakelaar is duidelijkheid te creëren en onduidelijkheden aan het licht te brengen.

Aankopen met onze expertise

Alle informatie op tafel  

Heb je een goed gevoel bij het huis, maar waren na de bezichtigingen een aantal dingen nog niet duidelijk? Je wilt natuurlijk geen kat in de zak kopen. We kunnen namens jou verder onderzoek doen. Dan neem je een weloverwogen besluit met alle informatie op tafel.

Zo vragen we bijvoorbeeld bij de gemeente de tekeningen en milieu-informatie op, of onderzoeken we het bestemmingsplan voor het huis en de omgeving. Ook hebben we specialisten in ons netwerk voor onderzoek naar de constructie van de kap of vloer.

Gratis rechtsbijstandverzekering

Je bent via ons gratis verzekerd voor rechtsbijstand. Het komt dankzij onze goede voorbereiding zelden voor, maar als er na de overdracht bij de notaris onverhoopt toch gebreken uitkomen, hoef je je over de afhandeling daarvan geen zorgen te maken.

Met onze expertise maken we het kopen van een huis, op zich best spannend, zo zorgeloos mogelijk. 

Neem nu contact met ons op.

Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij in Haren is jouw betrouwbare en deskundige partner bij het kopen of verkopen, huren of taxeren van je huis. Samen hebben onze ervaren makelaars 40< jaar ervaring. 

We zijn lid van de NVM, ingeschreven in het kwaliteitsregister van Vastgoedcert, en geaccrediteerd taxateur volgens zowel het Nederlands Woning Waarde Instituut als de Taxateursunie.

meer over ons

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy