Coronavirus

Hoe gaan wij om met het Coronavirus


Bekijk de foto’s, de plattegronden, de brochure en eventueel de vlog als deze beschikbaar is en je hebt ,denken wij, een goed idee hoe het er uit ziet.

Bel ons dan voor een (aankoop)bezichtiging en we leiden je zo goed mogelijk rond. We doen dat verantwoord, dus we geven geen hand, wel een hartelijke groet met de voorgeschreven minimale afstand van 1,5 meter.

We laten per bezichtiging maximaal 2 personen het huis binnen en daarom is het belangrijk dat je op tijd aanwezig bent. Verder vragen we je om zo weinig mogelijk aan te raken en gebruik te maken van de handschoenen die we je bij een verkoopbezichtiging aanbieden. Als je of één van je gezinsleden/huisgenoten ziekteverschijnselen heeft vragen we je om een andere afspraak in te plannen.

We vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid en wijsheid hierin.

Voor nu is het even niet anders, maar bedenk hoe heerlijk je straks in een ander leuk huis zult wonen.

Neem contact op

Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij heeft een team van ervaren makelaars met een enorme hoeveelheid ervaring en vakkennis. Betrouwbaarheid in onze advisering is essentiel, zeker in de huidige tijd - waarin de markt weer aantrekt - waarbij het zorgvuldig nemen van iedere stap in de wooncarriere extra belangrijk is geworden.

Over ons

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy