Ik ben op zoek naar een leuk huis

Op zoek naar een koopwoning?

Nu de rente historisch laag is en de economie aantrekt zijn er weer meer kopers op de markt. Het gevolg is dat er vaak zelfs meerdere kopers voor een huis zijn en de woningprijzen weer stijgen. Toch is het nog steeds een goed moment want de verwachting is dat de prijzen verder zullen blijven stijgen. 

Het kopen van een huis biedt nogal wat voordelen:

  • Het huis wordt uw eigendom
  • U kunt uw huis naar eigen idee en inzicht verbeteren en verbouwen
  • Als woningbezitter bouwt u op langere termijn bijna altijd overwaarde op
  • Hypotheek lasten blijven veelal gelijk gedurende de looptijd van de hypotheek
meer informatie

Huis kopen in Haren

Hoe is de woningmarkt nu? 

De woningmarkt is inmiddels weer flink aangetrokken. Het aantal transacties is fors toegenomen en de prijzen zijn aan het stijgen. De huidige historisch lage rentestand en het toenemende vertrouwen spelen daarbij een belangrijke rol.

Neem gerust eens contact met ons op, we praten u graag bij over de actuele stand op de woningmarkt.

Maar er is meer veranderd…

Het verkrijgen van een hypotheek op een huis is lastiger geworden. De leencapaciteit is afgenomen en de hypotheekrente aftrek is beperkt.

Wilt u weten of kopen in uw situatie ook financieel past? Of wilt u weten wat de recente veranderingen voor u betekenen? Dan is het raadzaam uw financiële situatie door te nemen met onze ‘preferred hypotheek partner’.

Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij uit Haren heeft een team van ervaren makelaars met een enorme hoeveelheid ervaring en vakkennis. Betrouwbaarheid in onze advisering is essentiel, zeker in de huidige tijd - waarin de markt weer aantrekt - waarbij het zorgvuldig nemen van iedere stap in de wooncarriere extra belangrijk is geworden.

Over ons

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy