Vraagprijs

€ 625.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 625.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken
Refresh to make it work.
Deze ruime en authentieke twee-onder-één kapwoning, welke is gelegen aan de Emmalaan te Haren, biedt vele mogelijkheden voor een eigen invulling van inrichting en modernisering. Het is een heerlijk ruim huis op een bijzonder karakteristieke plek op 200 meter afstand van het dorpscentrum van Haren. Haren is op het gebied van woonomgeving en voorzieningen meermaals verkozen tot één van de beste woonplaatsen van Nederland. De bruisende binnenstad van Groningen is per fiets maar ook ideaal via openbaar vervoer te bereiken. Wonen in Haren betekent wonen in een bijzonder, levendig, uniek en vriendelijk dorp. Daarnaast beschikt Haren over de een breeds scala aan voorzieningen waaronder scholen zoals diverse basisscholen, speciaal onderwijs en middelbare scholen. Ook op het gebied van sport, ontspanning en groen beschikt Haren over diverse faciliteiten. Een paar bijzondere voorbeelden zijn het Noordlaarderbos, de Appélbergen, het Paterswoldsemeer het Scharlakenbos en de Oosterpolder. Het wordt niet voor niks ‘’de groene parel’’ van het noorden genoemd.

De bereikbaarheid van Haren is uitstekend. Er bevinden zich meerdere uitvalswegen op korte afstand. Daarnaast is het openbaar vervoer zoals busvervoer en het NS station voorhanden.

Elke woning beschikt over bijzondere kenmerken, de eyecatchers. Deze woning heeft een prachtig en klassiek exterieur wat zijn oorsprong kent in de jaren ‘30. De prachtige rietgedekte kap draagt hier eveneens aan bij. Daarnaast is de ligging prettig maar ook statig en lommerrijk. Evenzeer is het onderhoud goed maar modernisering is gewenst.
De tuin en het huis hebben veel privacy en beslotenheid door het omliggende groen

De indeling van het huis is als volgt:

Onderverdieping:
Diepe en praktische kelder welke bereikbaar is vanuit de keuken en is voorzien van een provisiekast.

Begane grond:
Te starten bij de entree/hal. Hier bevinden zich het toilet inclusief fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je terecht in de eetkamer en de woonkamer van 42 m². Aansluitend vinden we de keuken welke is voorzien van een eenvoudige inrichting.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 21 m², 15 m² en 12 m² welke zijn voorzien van inbouwkasten. Daarnaast beschikt één slaapkamer over een ruim balkon. Voorts een badkamer-en-suite welke is voorzien van een toilet, twee wastafels en een douchecabine.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 16 m², 9 m² en 8 m² welke zijn voorzien van inbouwkasten. Daarnaast bevinden zich op deze verdiepingen 2 bergingen.

Vliering:
Zolder met een ideale bergruimte.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte: 185 m²
• Inhoud: 681 m³
• Perceeloppervlakte: 360 m²
• Bouwjaar: 1941

Bijzonderheden:
• Gelegen aan een gewilde straat;
• Een vrijstaande garage en twee bergingen;
• Karakteristieke jaren ‘30’ sfeer en stijl;
• Het dorpscentrum bevindt zich 200 meter afstand;
• Ruime oprit met ruimte voor meerdere auto’s;
• De woning beschikt over 6 slaapkamers en allen voorzien van vaste kasten;
• De tuin is gelegen op het westen;
• Aktepassering via notariaat Plas en Bossinade in Haren.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 534 66 99 voor direct contact.

Contact opnemen