De aankoopmakelaar uit Haren

Zorgeloos je nieuwe huis aankopen met Dunning Makelaardij in Haren

Zoek je een koopwoning in Haren of omgeving? Je zoekt waarschijnlijk alle huizensites af, of hebt je oog al laten vallen op een woning waar je hart sneller van gaat kloppen. Maar dan komt de spannende vraag: hoe weet je of het huis en de buurt echt geschikt is? Kun je nog bezichtigen voor het alweer verkocht is? En wat is een reëel bod in de huidige markt?

Wij kunnen die vragen helpen beantwoorden. We kennen de buurt waar een woning staat, en hebben een scherp oog voor de gebreken, beperkingen en mogelijkheden die het huis je biedt. Wil je dus een huis kopen in Haren of omgeving?

· wij zorgen dat je kans krijgt om de woning te bezichtigen

· jij kunt voelen of het huis bij je past, wij speuren naar gebreken en kansen

· je krijgt hulp bij het bepalen van een realistisch én kansrijk bod

Met Dunning als aankoopmakelaar vind je zorgeloos de woning die echt bij jou past. En ons advies bij het bieden en onderhandelen bespaart je bij het kopen veel geld. Neem snel contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN

Huis kopen in Haren

Alle informatie op tafel 

Heb je een goed gevoel bij het huis, maar waren na de bezichtigingen een aantal dingen nog niet duidelijk? Je wilt natuurlijk geen kat in de zak kopen. We kunnen namens jou verder onderzoek doen. Dan neem je een weloverwogen besluit met alle informatie op tafel.

Zo vragen we bijvoorbeeld bij de gemeente de tekeningen en milieu-informatie op, of onderzoeken we het bestemmingsplan voor het huis en de omgeving. Ook hebben we specialisten in ons netwerk voor onderzoek naar de constructie van de kap of vloer.

De juiste hypotheek krijgen

Het is lastiger geworden om een hypotheek te krijgen. Het bedrag dat je kunt lenen is lager dan vroeger, en de hypotheekrente aftrek is beperkt.

Wilt je van tevoren weten het financieel uitkomt een huis te kopen? Of wil je weten wat de recente veranderingen voor je betekenen? 

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en verbinden je graag aan een betrouwbare hypotheekadviseur in ons netwerk.

Over Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij in Haren is jouw deskundige partner bij het kopen of verkopen, huren of taxeren van je huis. Onze makelaars hebben samen meer dan 40 jaar ervaring.

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting Vastgoedcert, en geaccrediteerd taxateur volgens zowel het NWWI als de Taxateursunie.

Lees meer...

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy