Koop je droomhuis
met Dunning


Zorgeloos je nieuwe huis aankopen? Dunning Makelaardij in Haren

Zoek je een koopwoning in Haren of omgeving? Je zoekt waarschijnlijk alle huizensites af, of hebt je oog al laten vallen op een woning waar je hart sneller van gaat kloppen. Maar dan komt de spannende vraag: hoe weet je of het huis en de buurt echt geschikt is? Kun je nog bezichtigen voor het alweer verkocht is? En wat is een reëel bod in de huidige markt?

Wij kunnen die vragen helpen beantwoorden. We kennen de buurt waar een woning staat, en hebben een scherp oog voor de gebreken, beperkingen en mogelijkheden die het huis je biedt. Wil je dus een huis kopen in Haren of omgeving?

· wij zorgen dat je kans krijgt om de woning te bezichtigen

· jij kunt voelen of het huis bij je past, wij speuren naar gebreken en kansen

· je krijgt hulp bij het bepalen van een realistisch én kansrijk bod

Met Dunning als aankoopmakelaar vind je zorgeloos de woning die echt bij jou past. Ons advies bij het bieden en onderhandelen bespaart je bovendien veel geld. Neem snel contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN

Huis kopen in Haren

Alle informatie op tafel 

Het huis voelt goed, maar na de bezichtiging was een aantal dingen nog niet duidelijk. Zullen we namens jou nader onderzoek doen? Dan neem jij een weloverwogen besluit met alle informatie op tafel. 

Wat dat onderzoek inhoudt? We vragen bijvoorbeeld bij de gemeente de tekeningen en milieu-informatie op en onderzoeken de plannen.

Zijn er vragen over de bouwkundige staat, dan laten we een specialist de constructie van bijvoorbeeld de kap of de vloer onderzoeken.

De juiste hypotheek krijgen

Het is lastiger geworden om een hypotheek te krijgen. Het bedrag dat je kunt lenen is lager dan vroeger, en de hypotheekrenteaftrek is beperkt.

Graag van tevoren weten of het financieel uitkomt om nu een huis te kopen? Of wil je weten wat de huidige situatie voor je betekent? 

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en verbinden je graag met een betrouwbare hypotheekadviseur in ons netwerk.

Over Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij in Haren is jouw deskundige partner bij het kopen of verkopen, huren of taxeren van je huis. Onze makelaars hebben samen meer dan 40 jaar ervaring.

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting Vastgoedcert, en geaccrediteerd taxateur volgens zowel het NWWI als de Taxateursunie.

Lees meer...

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy