Goed verkopen
met Dunning

 Moeiteloos je huis verkopen met de expertise van Dunning Makelaardij

Je maakt meer winst met een verkoopmakelaar.

Een woning verkopen doe jij niet elke dag. Dunning wel. Dat scheelt jou een boel zorgen, en levert jou geheid de beste prijs.
Onze deskundigheid en kennis van de woningmarkt zorgen ervoor dat je het hele verkoopproces vol vertrouwen doorloopt.

Kennismaken? We komen graag bij je langs, ook 's avonds als dat je beter past.  Als het klikt maken we vervolgens een verkoopadvies.
Deze kennismaking is helemaal vrijblijvend.


contact OPNEMEN

Zo verkopen we je woning met winst

Stap 1: de eerste kennismaking

Bij ons langskomen? Doe geen moeite, we komen gewoon bij jou thuis. Jij krijgt direct gevoel bij onze stijl, en wij bij die van jou. Klikt het? Zodra je ons dat laat weten gaan we voor je aan de slag.

Dan ontvang je van ons een uitgebreid verkoopadvies:

  • met welke vraagprijs zet je je huis het beste in de markt?
  • wat kun je voor de verkoop nog verbeteren aan je huis ?
  • wanneer zet je het huis in de verkoop?

Het is deze expertise waarvoor je een verkoopmakelaar inschakelt.

Stap 2: styling en presentatie

Je ontvangt van ons een gratis interieur- en stylingadvies. Onze stylist weet precies hoe je met kleine aanpassingen je woning zo laat zien dat de koper zichzelf er al ziet wonen. Daarbij helpen ook:

  • goede foto’s van het exterieur en interieur van je huis 
  • uitnodigende en aansprekende omschrijvingen
  • een overzichtelijke informatiebrochure

De experts in ons netwerk nemen je alles uit handen. Het gevolg: een presentatie op funda, onze website en social media die potentiële kopers laat watertanden.

Stap 3: overal adverteren

Om ervoor te zorgen dat je woning onder een zo breed mogelijk publiek zichtbaar is, gebruiken we uiteraard Funda. Ook jij hebt deze populaire site vast al eens bezocht.

Daarnaast presenteren we je huis op onze eigen website, met de mogelijkheid direct een bezichtiging te plannen. We gebruiken onze sociale media als extra platform, waardoor je je woning in je eigen netwerk kunt delen.

Wil je een bord in de tuin? Dat regelen wij! We plaatsen als je dat wilt ook een advertentie in een plaatselijke of regionale krant. 

Stap 4: de bezichtigingen 

De bezichtiging is een ideaal moment om de mogelijke kopers nog enthousiaster te maken en ze goed bij te praten over de voordelen van jouw huis en van de omgeving. 

We plannen een aantal momenten in voor bezichtiging en leiden de potentiële kopers (en evt. hun aankoopmakelaar) rond. Soms vragen we je om ook zelf aanwezig te zijn. Sowieso praten we elkaar na afloop helemaal bij!

Kan een bezichtiging alleen online? Wij presenteren je huis in een professionele vlog.

Stap 5: overtuigend onderhandelen

Komt er een serieus bod op je woning? Bij de onderhandelingen staan we stevig in onze schoenen, dankzij onze kennis van de markt, en onze complete en realistische blik op de woningmarkt.

We nemen je mee in elke stap en adviseren of je een bod moet aanvaarden of daarmee liever even wacht. Maar jij beslist! 

In het gesprek met de potentiële kopers  nemen we de aanvullende voorwaarden mee. Alle mondelinge afspraken leggen we vast in de voorlopige koopovereenkomst.

Stap 6: de sleuteloverdracht

Als zowel jij als de kopende partij de definitieve koopovereenkomst heeft ondertekend, schrijft een notaris de notariële akte in het kadaster in. Zodra de akte passeert, is je woning verkocht. 

Waarvan akte.

Voorafgaand aan het bezoek aan de notaris (de koper kiest die) lopen wij samen met jou en de kopers nog een keer door het huis voor een laatste inspectie. We nemen de meterstanden op die je kunt doorgeven aan het energiebedrijf voor de eindafrekening.

Over Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij in Haren is jouw deskundige partner bij het kopen of verkopen, huren of taxeren van je huis. Onze makelaars hebben samen meer dan 40 jaar ervaring.

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting Vastgoedcert, en geaccrediteerd taxateur volgens zowel het NWWI als de Taxateursunie.

Lees meer...

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy