Vlogs

Preview van je nieuwe huis? 

Laat je virtueel rondleiden! Ontdek tijdens een persoonlijke  rondleiding de woning die jij zoekt. 


Vlogs

Nieuwlandsweg 9

Op een hele mooie locatie gelegen karakteristieke jaren ’30 twee-onder-één-kapwoning met een riante oprit, een diepe zonnige achtertuin op het westen en een vrijstaande stenen garage. De woning is met veel groen omgeven en gelegen in een gewilde en groene straat. Het ligt op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Haren. Aldaar vindt u een breed winkelaanbod, meerdere supermarkten, terrasjes en restaurants.

Weg voor de Jagerskampen 18

Deze uitermate karakteristieke jaren '30 twee onder één kap woning is gelegen in een groene en lommerrijke straat nabij het dorpscentrum van Haren. Het sfeervolle huis beschikt over mooie architectonische elementen zoals het imposante dak. De originele elementen zoals een authentieke voordeur, een granitovloer in het tochtportaal, een erker in de woonkamer, glas in lood ramen en originele paneel deuren zijn bewaard gebleven. De prachtig diepe tuin biedt veel privacy en beslotenheid.

Pinksterbloemweg 5

Deze gemoderniseerde en uitgebouwde twee- onder- één kapwoning is aan een rustige straat gelegen op loopafstand van voorzieningen. Het huis beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en een ruime living. Afgelopen jaren is de woning zowel binnen als buitenom grootschalig gemoderniseerd en geïsoleerd. Naast de oprit beschikt het huis over een garage, overkapping en zonnige tuin.

Avemoerscampe 24

Ruime, comfortabele uitgebouwde tussenwoning welke gebouwd is in 2012. De woning is gelegen in de nieuwe wijk Harenerholt. Deze kindvriendelijke wijk ligt op geringe afstand van diverse voorzieningen en op fietsafstand van de stad Groningen. Het is omgeven door de karakteristieke Harense groenstructuur en op loopafstand van de polder en het buurtschap ‘Essen’. 

Stoepveldsingel 130

Goed onderhouden 3-kamerappartement op de tweede verdieping met vrij uitzicht, ruim balkon en inpandige berging op de begane grond. Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats op het terrein van het complex. Het appartement maakt deel uit van het luxe appartementencomplex “Briljant” met o.a. lift, video-intercominstallatie, zonnepanelen en is gelegen in de woonwijk Marsdijk.

Coendersweg 12b

Een sfeervolle en ruime bovenwoning met een vrijstaande fietsenberging. Deze jaren ’30 woning is op een fraaie locatie in ‘Helpman’ gelegen. De ligging biedt diverse voorzieningen op korte afstand waaronder, openbaar vervoer, de binnenstad van Groningen en een breed winkelaanbod in het winkelcentrum in Helpman. Deze gezellige bovenwoning beschikt over veel mooie authentieke elementen, het heeft 4 ruime slaapkamers en openslaande deuren naar het zonnige balkon. 

Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij uit Haren heeft een team van ervaren makelaars met een enorme hoeveelheid ervaring en vakkennis. Betrouwbaarheid in onze advisering is essentiel, zeker in de huidige tijd - waarin de markt weer aantrekt - waarbij het zorgvuldig nemen van iedere stap in de wooncarriere extra belangrijk is geworden.

Over ons

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy