Accurate taxatie
met Dunning

Wat is dit huis werkelijk waard? Taxatie door Dunning Makelaardij

Soms is het nodig om een huis of pand te laten taxeren, als je een hypotheek wilt afsluiten bijvoorbeeld. Laat je (nieuwe) woning taxeren door Dunning Makelaardij. Onze gevalideerde taxatierapporten worden geaccepteerd door iedere geldverstrekker. We taxeren ook bedrijfspanden.

Wij kunnen voor de taxatie van een woning gebruik maken van het NVM-archief. Daarnaast hebben we goed zicht op de waarde van vergelijkbare woningen in de buurt van je (nieuwe) huis. Gecombineerd met onze toegang tot bodeminformatie en bestemmingsplannen komen we tot een duidelijke en uitgebreide rapportage.

We zijn aangewezen als beëdigd taxateur door zowel het NWWI als de Taxateursunie

taxatie aanvragen

Zo taxeren we jouw pand

Wanneer is taxatie nodig?

Dunning levert een zorgvuldige vaststelling van waarde bij:

  • aankoop of verkoop
  • afsluiten van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie
  • financiering, op verzoek van de geldverstrekker
  • echtscheiding
  • verkoop aan familie
  • bepalen van de huurwaarde
  • bedrijfsovername
  • onteigening

Onze werkwijze

Als je contact met ons opneemt omdat je een taxatierapport nodig hebt, maken we zo snel mogelijk een afspraak met jou of met de eigenaar van het huis of bedrijfsobject dat je gaat kopen. 

Eerst inspecteren we grondig het huis of bedrijfsobject zelf. 

Daarna duiken we de papieren in voor onderzoek naar bijvoorbeeld de kadastrale inschrijving, erfpacht en gebruiksbepalingen.

We wegen alle factoren die de waarde beïnvloeden, stellen de waarde vast en maken het het taxatierapport snel beschikbaar.

Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij in Haren is jouw deskundige partner bij het kopen of verkopen, huren of taxeren van je huis. Onze makelaars hebben samen meer dan 40 jaar ervaring.

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting Vastgoedcert, en geaccrediteerd taxateur volgens zowel het NWWI als de Taxateursunie.

Lees meer...

Contactformulier

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy