Vraagprijs

€ 99.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 99.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken
Refresh to make it work.
Dit ruime appartement welke is gelegen in de Serviceflat ‘’Maarwold’’ beschikt over uitstekende voorzieningen. Het is een keurig gemoderniseerd en goed onderhouden appartement met een fraai en vrij uitzicht. Daarnaast is de ligging ten opzicht van voorzieningen zeer gunstig.

Wonen in het mooie dorp Haren betekent wonen in een rustig, ontspannen en gemoedelijk dorp. Haren beschikt over diverse voorzieningen een breed winkelaanbod en diverse gezellige horecagelegenheden. In de buurt liggen een paar bijzondere natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de buitenlucht.
De bereikbaarheid van Haren is uitstekend. Er bevinden zich diverse uitvalswegen op korte afstand. Daarnaast is het openbaar bus- en trein vervoer in het dorp voorhanden.

Serviceflat Maarwold:
Wonen in de Serviceflat ‘’Maarwold’’ betekent zelfstandig wonen, maar wel voorzien van alle gemakken zoals een warme maaltijd naar eigen keuze, een 24-uurs alarmsysteem en een eigen zorgteam. Bij de zorg staat persoonlijke benadering voorop. Het motto is niet voor niets ‘’om elkaar denken als het nodig is’’. Verder beschikt Maarwold over een prachtige aangelegde tuin welke is voorzien van wandelpaden en tuinbanken. Ook is er een eigen winkel, een kapsalon, een pedicure, lounge en een recreatiezaal voorhanden. In de recreatiezaal worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd zoals diners, bridge, een borrel, muziekdagen en filmvoorstellingen. De maandelijkse servicekosten bedragen € 1.122,-- voor 1 persoon en € 1.419,-- voor 2 personen voor onder andere de warme maaltijd uit eigen de keuken, verwarmingskosten, watergebruik, personeel- ten dienste van alle bewoners, klein- en groot onderhoud van het gebouw, installaties en inventaris in de gemeenschappelijke ruimten.

De indeling van het huis is als volgt;
entree/de hal. Hier bevinden zich de meterkast en de wasruimte. De hal biedt toegang tot de moderne keuken welke is voorzien van een combi-oven, keramische kookplaat, afzuigkap en een vriezer. Daarnaast biedt het toegang tot de ruime en lichte woonkamer van 28 m². Een moderne badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Vanuit de badkamer en-suite kom je rechtstreeks in de slaapkamer welke is voorzien van de toegang naar het gezellige balkon met een prachtig en vrij uitzicht.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte: 72m²
• Inhoud: 220m³
• Bouwjaar: 1972
• Energielabel: E

Bijzonderheden:
• De serviceflat “Maarwold’’ beschikt over uitstekende voorzieningen;
• Het appartement beschikt over een prachtig, fraai en vrij uitzicht;
• Er bevinden zich de nodige voorzieningen in de serviceflat zelf;
• Het appartement beschikt over een gemoderniseerde keuken en badkamer.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 534 66 99 voor direct contact.

Contact opnemen