€ 285.000

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 285.000
alle kenmerken
Refresh to make it work.

Prachtig nieuwbouwproject 'Boekhors II' gelegen aan de rand van de stad Groningen. Het project is een uitbreiding van de gelijknamige straat in het dorp. Westerbroek is omgeven door bos en landerijen met goede verbindingen richting de stad en ommeland. Voorzieningen zoals dorpshuis, voetbalvereniging en fiets- en wandelgebied zijn in het dorp aanwezig. Overige voorzieningen bevinden zich in de omringende dorpen en de stad.

Het project wordt stijlvol passend binnen het landelijke karakter van Westerbroek vorm gegeven. Groenstroken en vijverpartij vormen de overgang naar de landerijen met mooie vergezichten. De woningen worden in schuurwoning ontwerp uitgevoerd met wisselend een pannen of een riet gedekte kap. Zowel de woningen als de openbare ruimte stralen luxe uit.

In totaal omvat het project 3 vrijstaande woningen, 4 rijwoningen en 2 twee- onder- een kapwoningen. De woningen zijn in verschillende types te realiseren en geheel naar eigen smaak en wens vorm te geven met meer- en minderwerk opties.

Standaard worden de woningen bijna energieneutraal opgeleverd met een CO2 gestuurd warmte- terug- win installatie, vloerverwarming- en koeling, luchtwarmtepomp, domotica systeem, zonnepanelen en uiteraard zeer goede isolatie.

4-1 kap woningen: € 285.000,- tot € 330.000,- inclusief stelpost van € 10.000,- voor het inrichten/afwerken van keuken en badkamer.

2-1 kap woningen: € 350.000,- inclusief stelpost van € 20.000,- voor het inrichten/afwerken van keuken, toilet en badkamer.

Vrijstaande woningen: € 479.000,- tot 499.000,- inclusief stelpost van € 25.000,- voor het inrichten/afwerken van keuken, toilet en badkamer.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Nieuwbouw Boekhors II

Bel ons op 050 534 66 99 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy