Vraagprijs

€ 795.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 795.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken
Refresh to make it work.
Ietwat verscholen aan de Oosterweg vind je deze unieke, onder architectuur gebouwde woning met verrassend grote patiotuin. Eenmaal binnen voelt u dat aan werkelijk alles is gedacht. Niet vreemd want de architect ontwierp het huis voor eigen bewoning. Natuurlijke materialen als ruw beton, hout en steen vormen de basis. Royaal invallend daglicht doet de rest.

Slim familiehuis
Bij het ontwerp stonden privacy, functionaliteit en woonplezier voorop. In de garage bijvoorbeeld is genoeg plaats voor twee auto’s maar ook voor fietsen, hockeysticks en nog veel meer. De bijkeuken biedt plaats aan een garderobe, voorraadkasten én een laundry. Van daaruit kom je in een onverwacht grote open living die op een natuurlijke manier keuken, eetkamer, een lagergelegen zithoek, werkplek en study/bibliotheek met elkaar verbindt. Dankzij de openslaande deuren en raampartijen tot aan het plafond doet ook de tuin volwaardig mee in de plattegrond.

Entree
Uw gasten ontvangt u in de vestibule die uitkomt in een royale hal. Een garderobe - met plek voor veel jassen leidt naar het toilet. Daarnaast bevindt zich nog een separate werk- of hobbyplek. Ook de rustig gelegen ouderslaapkamer grenst aan de hal. Van daaruit bereikt u via een walk-through-closet de, met glasmozaïek betegelde, badkamer. De trap omlaag leidt via een wijnopslag naar de kruipruimte. Boven speelt de ‘overloop’ een centrale rol.

Dakterras met open haard
De multifunctionele speel-, chill- en/of gameruimte op de verdieping is bedoeld voor de jeugd. Een tafeltenniscompetitie met vrienden of familie is bijvoorbeeld geen probleem. Als u wilt tovert u zelfs drie schommels uit het plafond. Daarnaast biedt de ruimte toegang tot drie identieke slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De dubbele openslaande deuren leiden naar het dakterras met openhaard. Identieke slaapkamers? Jazeker: ze zijn precies even groot en alle drie voorzien van dezelfde kastenwand met wastafel. Krijgen de kids daar in ieder geval geen ruzie over!

Buitenleven
Houdt u van buitenkoken? Een outdoorkeuken behoort tot de mogelijkheden. Onder de veranda geniet u al vroeg in het voorjaar van de laagstaande zon. Zomers trekken bloeiende borders volop vogels en vlinders en beschermt een weelderige druif tegen de felste zon. De walnotenboom is favoriet bij lokale eekhoorns. Gelukkig blijft er tussen al dat moois nog genoeg tuin over om te voetballen of te ravotten met de hond.

Overal dichtbij
De Oosterweg ligt aan de noordoostzijde van Haren: een van oudsher groen dorp met een grote aantrekkingskracht op fabrikantenfamilies en wetenschappers. Inmiddels weten steeds meer creatievelingen Haren te vinden. Er is een ruim winkelaanbod waaronder fijne speciaalzaken en een mooie boekhandel. Er zijn scholen, sportclubs en een treinstation. Binnen een paar fietsminuten sta je midden in de bossen. Binnen een halfuurtje op de Grote Markt in Groningen. Wordt het een terrasje of een bezoek aan het Forum?

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 534 66 99 of WhatsApp via 06 126 400 31 voor direct contact.

Contact opnemen